Tornion kaupunginteatterin Markuksen evankeliumi -kuvaelma

Muu tila

Tornion kaupunginteatterin tulee Sulkavalle Pauli Mahlamäen johtamana ja esittää kuuluisan Markuksen evankeliumi -kuvaelman. Lähes kaksikymmentä vuotta evankeliumi tulkinnut Mahlamäki on esiintynyt ympäri ämpäri Suomea ja tulee vihdoin Sulkavallekin. Päivän aikana tulee olemaan kuvaelma niin koululle kuin myöhemmin illalla kuvaelma muulle seurakunnalle. Tarkemmat aikataulut varmistuvat lähempänä ajankohtaa.

Virastopäivystys

Kirkkoherranviraston päivystys ma ja ti klo 9-12

Konstikoppa - kiertävä teknologianäyttely

Tule tutustumaan ja saamaan tietoa hoitotyön apuvälineistä