Tornion kaupunginteatterin Markuksen evankeliumi -kuvaelma

Muu tila

Tornion kaupunginteatterin tulee Sulkavalle Pauli Mahlamäen johtamana ja esittää kuuluisan Markuksen evankeliumi -kuvaelman. Lähes kaksikymmentä vuotta evankeliumi tulkinnut Mahlamäki on esiintynyt ympäri ämpäri Suomea ja tulee vihdoin Sulkavallekin. Päivän aikana tulee olemaan kuvaelma niin koululle kuin myöhemmin illalla kuvaelma muulle seurakunnalle. Tarkemmat aikataulut varmistuvat lähempänä ajankohtaa.

Ilmaisruokailu

Tarjolla hyvää arkiruokaa ja mukavaa seuraa!

Aleksi kahvittelee kirjastolla

Aleksi-pappi kahvittelee Kirjastolla keskiviikkoisin kolmesta neljään. Tule moikkaamaan ja juomaan kahvia.