Tornion kaupunginteatterin Markuksen kuvaelma

Sulkavan kirkko

Tornion kaupunginteatterin tulee Sulkavalle Pauli Mahlamäen johtamana ja esittää kuuluisan Markuksen evankeliumi -kuvaelman. Lähes kaksikymmentä vuotta evankeliumi tulkinnut Mahlamäki on esiintynyt ympäri ämpäri Suomea ja tulee vihdoin Sulkavallekin. Päivän aikana tulee olemaan kuvaelma niin koululle kuin myöhemmin illalla kuvaelma muulle seurakunnalle. Tarkemmat aikataulut varmistuvat lähempänä ajankohtaa.

Ehtoollisjumalanpalvelus seurakuntatalossa

Lohilahden lähetyspiiri

Lähetyksen toiminnan kautta keräämme varoja nimikkolähettiemme toiminnan rahoittamiseen. Tervetuloa lähetyspiiriin!

Lohikosken kirkko - Sali

Ehtoollisjumalanpalvelus