Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa

su 29.3. kello 10.00
Lohikosken kirkko - Sali

Jumalanpalvelus tapahtuu poikkeusolosuhteiden vuoksi etäyhteydellä streematen. Olet silti tervetullut osallistumaan jumalanpalvelukseen kotoa ruudun välityksellä!

Elämme nyt hyvin poikkeuksellista aikaa. Emme voi kokoontua yhteisiin jumalanpalveluksiin. Seurakunnassa rukous ei kuitenkaan lakkaa. Pappi ja kanttori pitävät jumalanpalveluksen joka pyhä klo 10 ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksia voi seurata reaaliaikaisesti sunnuntaiaamuna seurakunnan YouTube-kanavalta tai myöhemmin omalla ajallakin. Marian ilmestyspäivän jumalanpalveluksesta tehdyn tallenteen näet alla olevasta linkistä. Päivän saarnan julkaisemme täällä nettisivuillamme, kiinnitämme saarnan myös ulkoilmoitustauluille sekä kirkon ja seurakuntatalon oviin.Jumalanpalveluksen voi myös pitää kotona itselleen tai perheelleen.

Esimerkiksi 5. paastonajan sunnuntain (29.3.) jumalanpalveluksen voi toteuttaa kotona näin:

Lue tai laula virsi 88

Lue Raamatusta Ps. 43:2-5, Jes. 65:1-3, Ef. 2:12-16 ja Luuk. 13:31-35

Mieti hiljaisuudessa lukemaasi

Lausu uskontunnustus

Lue tai laula virsi 79

Rukoile: " Rakas Jumala, Me rukoilemme maamme, kansamme ja yhteisen maailmamme puolesta. Rukoilemme perheemme ja läheistemme puolesta. Rukoilemme presidentin, hallituksen, kaikkien maamme johtajien puolesta. Rukoilemme nyt sairaina olevien, kaikkien kärsivien ja kuolevien lähimmäistemme puolesta. Rukoilemme niiden puolesta, joita sairaus pelottaa ja epätietoisuus tulevasta ahdistaa. Anna heille rohkeutta ja luottamusta sinun hoitoosi. Rukoilemme hoito- ja kriisityössä olevien puolesta. Anna heille viisautta ja voimaa kärsivien kohtaamiseen. Kiitämme kaikista niistä, jotka sinun työtovereinasi hoitavat ja parantavat sairaita ja kuolevia. Hoida rakkaudella luomakuntaasi. Auta meitä elämään rohkeasti sinuun turvaten. Ole meidän kanssamme elämässä ja kuolemassa. Kaikkivaltias Isä. Kiitos siitä, että kuulet pyyntömme. Ylistys olkoon sinulle nyt ja ikuisesti Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä."Lausu Isä meidän ja Herran siunaus

Lue tai laula virsi 397

YouTube-kanavan osoite alla:

https://www.youtube.com/channel/UC9gwbNU3Rekp2wjTS6gho-Q

Kaikkivaltias ja armollinen Jumala siunatkoon ja suojelkoon Sinua!