Kiirastorstain jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa

Sulkavan kirkko

Kiirastorstain ehtoollisjumalanpalvelus

Jumalanpalvelus kiirastorstaina ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Rentola ja Suomalainen. Saarna on luettavissa seurakuntatalon ja kirkon ovilta, ja seurakunnan Internet-sivuilta. Osia jumalanpalveluksesta pyritään lähettämään suoratoistona seurakunnan tai lisäämään myöhemmin tallenteena Sulkavan seurakunnan Youtube-kanavalla https://www.youtube.com/channel/UC9gwbNU3Rekp2wjTS6gho-Q.

Ohjeet kotijumalanpalveluksen viettämiseksi: Virsi 300 (lue tai laula). Lue Raamatusta Ps. 111:2-5, 2. Tunnusta syntisi Jumalalle. Synninpäästöksi lue tai laula virsi 265. Lue Raamatusta Moos. 24:4-11, 1. Kor. 11:23-29, Joh. 13:1-15, mieti hiljaisuudessa lukemaasi, lausu uskontunnustus, virsi 227, rukoile: " Pyhä Jumala, Rukoilemme maamme, kansamme ja yhteisen maailmamme puolesta, perheemme ja läheistemme puolesta. Rukoilemme presidentin, hallituksen, kaikkien maamme johtajien puolesta. Rukoilemme yhteiskunnan kriittisillä aloilla työskentelevien puolesta, erityisesti lääkärien ja hoitajien puolesta. Anna heille viisautta ja voimaa työhönsä. Rukoilemme nyt sairaina olevien, kaikkien kärsivien ja kuolevien lähimmäistemme puolesta. Rukoilemme niiden puolesta, joita sairaus pelottaa ja epätietoisuus tulevasta ahdistaa. Auta meitä elämään viisaasti, sinuun turvaten. Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä." lausu Isä meidän ja Herran siunaus, lue Ps. 22, virsi 77.

Sulkavan seurakunnan Youtube-kanava