PERUTTU: Jumalanpalvelus Lohikosken kirkossa

Lohikosken kirkko - Sali

Jumalanpalvelus Lohikosken kirkossa on peruttu. Savonlinnan seurakunta ei toteuta jumalanpalveluksia läsnäolevan seurakunnan kanssa 20.12. - 10.1.. Savonlinnan Tuomiokirkon jumalanpalvelus on seurattavissa nettiradion tai Järviradion kautta. Katso lisätiedot täältä.

PERUTTU: Jumalanpalvelus pe 25.12. klo 10 Lohikosken kirkossa. Kaisa Oittinen ja Jukka Laaksonen Savonlinnan seurakunnasta. Savonlinnan seurakunta ei toteuta jumalanpalveluksia läsnäolevan seurakunnan kanssa 20.12. - 10.1.. Savonlinnan Tuomiokirkon jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa pyhäpäivisin klo 10 (paitsi jouluaamuna klo 8) ja jouluaattona klo 13.30 seurakunnan nettiradion sekä Järviradion Savonlinnan taajuuden (89,6, MHz) kautta.

Linkki Savonlinnan seurakunnan nettiradion kanavalle