Sururyhmä

Sururyhmä alkaa Sulkavalla 23.11.2021

Sulkavan seurakunnan sururyhmä läheisensä hiljattain menettäneille.

Sururyhmä läheisensä menettäneille ti 23.11. klo 18 srk-talossa. Ryhmä kokoontuu suljettuna ryhmänä (ryhmään ei oteta ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen uusia jäseniä) 3-4 kertaa. Ryhmän kokoonkutsujina Anne Borén ja Taru Kankkunen. Tiedustelut ja ilmoittautuminen to 18.11. mennessä Annelle, p. 040-540 6738.

Sururyhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet menettänyt läheisesi hiljattain. Sururyhmä on tarkoitettu paikaksi, jossa saa puhua surustaan. Ryhmässä käydään läpi kuoleman ja läheisen menettämisen tuomaa surua yhdessä toisten vastaavissa tilanteissa elävien kanssa. Tavoitteena ryhmässä on käsitellä menetyksen aiheuttamia tunteita ja kokemuksia sekä etsiä keinoja tarttua uudelleen elämään.