Tälle sivulle on koottu linkkejä, joiden kautta pääset tutustumaan evankelisluterilaisen kirkon, Sulkavan seurakunnan ja kristillisten järjestöjen materiaaliin.

Jumalanpalvelus - mitä siellä tapahtuu? Rukous - sydämen puhetta Jumalalle Sana sinulle - hartaus joka pyhäpäivälle Hartaudet Horisontti Yle AreenaPisara Yle Areena

Alttari, krusifiksi, 2 kynttilää ja kukat
Juhlapyhät ja vuodenkierto Joulu - aatosta loppiaiseen Pääsiäinen - ilon ja elämän juhla Helluntai - kirkon syntymäpäivä
Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti).

Kasvatustyön seurakuntapastori
Vilkaharjuntie 1
58700 sulkava
Kirkkoherra

Minuun saa yhteyden sähköpostilla, puhelimitse ja whatsapilla. Viikkovapaat on minulla yleensä maanantaisin ja tiistaisin. Kiireellisissä asioissa silloin voi kääntyä seurakuntapastori Aleksi Parkkosen tai diakoni Anne Borénin puoleen. Olen vuosilomalla 23.3.-5.4. Vs. kirkkoherrana toimii Aleksi Parkkonen.

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017. Sulkavalla olen asunut jo kymmenisen vuotta.