Tällä sivulla julkaisemme seurakuntamme työntekijöiden kirjoituksia ja puheita. Linkkien kautta pääset tutustumaan evankelisluterilaisen kirkon ja kristillisten järjestöjen materiaaliin.

Jumalanpalvelus - mitä siellä tapahtuu? Rukous - sydämen puhetta Jumalalle Sana sinulle - hartaus joka pyhäpäivälle Hartaudet Horisontti Yle AreenaPisara Yle Areena

Alttari, krusifiksi, 2 kynttilää ja kukat
Juhlapyhät ja vuodenkierto Joulu - aatosta loppiaiseen Pääsiäinen - ilon ja elämän juhla Helluntai - kirkon syntymäpäivä
Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti).

Kasvatustyön seurakuntapastori
Vilkaharjuntie 1
58700 sulkava
Kirkkoherra

Minuun saa yhteyden sähköpostilla, puhelimitse ja whatsapilla. Olen lomalla 19.-27.10. Tänä aikana sijaisenani toimii Aleksi Parkkonen.

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017. Sulkavalla olen asunut jo kymmenisen vuotta.