Soutaen Pyhän Olavin mannerreittiä

17.4.2022 13.29

Valtakunnallinen Pyhän Olavin reitin pyhiinvaellus käynnistyy helatorstaina 26. toukokuuta Savonlinnasta Turkuun.

Alkumatkasta vaellus tehdään soutaen. Siihen pyydetään mukaan myös sulkavalaisia.

Viestipyhiinvaellus alkaa helatorstaina 26. toukokuuta 2022 klo 10 piispanmessulla Savonlinnan tuomiokirkossa. Piispa Seppo Häkkinen saarnaa ja lähettää Riihisaaresta klo 13 seurueen matkaan.

Soutuun voi osallistui joko yhden, kahden tai kolmen päivän ajan. Ensin Savonlinnan Riihisaaresta Saimaan Eräelämykseen Rantasalmelle. Seuraavana päivänä soudetaan kirkonkylälle ja kolmantena Rantasalmen kirkolta Kerisalonsaaren Vanamolaan.

Päivämatkat ovat 20-24 kilometriä.

Neljäntenä päivänä voi myös kävellä Kerisalosta Joroisten kirkonkylään 11 kilometriä.

Matka on maksullinen (veneet, yöpymiset, kuljetukset, ruokailu yms) ja se on varattava viimeistään 5.5. Ilmoittautumiset Sulkavan Hiihto- ja Souturetket Paavo Immonen p 040 5470152 tai sirkkaliisa.immonen@gmail.com.