Uutiset

Uutislistaukseen

Sururyhmä hiljattain läheisensä menettäneille

Sururyhmäkutsu 2022, pieni kuva.jpg

Läheisen ihmisen kuolema on raskas kokemus. Siksi sen läpikäymiseen tarvitaan paljon aikaa sekä usein myös toisten ihmisten tukea. Sulkavan seurakunta haluaa tarjota mahdollisuuden äskettäin läheisensä menettäneille kokoontua yhteen keskustelemaan, kuuntelemaan ja käymään läpi menetykseen liittyviä kokemuksia. 


Sururyhmä hiljattain läheisensä menettäneille alkaa tiistaina 22.11. klo 18 seurakuntatalossa. Ryhmän kokoonkutsujina kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola ja diakoni Anne Borén. Tiedustelut ja ilmoittautuminen to 17.11. mennessä Annelle, p. 040-540 6738.

Ryhmään ilmoittaudutaan ennen ensimmäistä tapaamista. Ryhmän koko on 4-10 henkilöä. Ryhmä kokoontuu suljettuna ryhmänä  eli ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen ryhmään ei oteta uusia jäseniä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Sururyhmä kokoontuu 3-5 kertaa ryhmäläisten toiveen mukaisesti. Ensimmäinen ryhmätapaaminen järjestetään pyhäinpäivän jälkeen marraskuussa, mikäli ryhmään ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Kokoontumiset jatkuvat joulun yli kevätkaudelle. 

 

Seurakunta surevien tukenaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

21.10.2022 14.27