OmaisOiva-kahvila seurakuntatalolla

28.3.2019 17.18

OmaisOiva-kahvilassa saat tietoa omaishoitoon liittyvistä asioista Vertaistuki auttaa jaksamaan!

Onko lähipiirissäsi alkava omaishoitotilanne? Toimitko jo omaishoitajana ja tarvitset tukea ja tietoa siihen? Tule hetkeksi hengähtämään, nauttimaan kahvit sekä saamaan tietoa omaishoitoon liittyvistä asioista.

OmaisOiva-kahvila on avoinna ti 7.5. klo 12-15 seurakuntatalolla. Samalla voit tavata muita omaishoitajia, joilla on kenties samanlainen elämäntilanne kuin sinulla. Tutustu myös muuhun omaishoitajille ja vapaaehtoistyöntekijöille suunnattuun toimintaan. Omais-Oiva-kahvilassa paikalla ovat Etelä-Savon OmaisOivan omaistoiminnan ohjaaja Mari Nykänen ja Sulkavan seurakunnan diakoni Anne Borén. Tilaisuutta on tuettu Veikkauksen tuotoilla.

Tervetuloa!