Sururyhmä läheisensä menettäneille

30.10.2019 09.00

Sulkavan seurakunta haluaa tarjota mahdollisuuden äskettäin läheisensä menettäneille kokoontua yhteen keskustelemaan, kuuntelemaan ja käymään läpi menetykseen liittyviä kokemuksia. Sururyhmään ilmoittaudutaan ennen ensimmäistä tapaamista. Ryhmän koko on 4-10 henkilöä. Ryhmä kokoontuu 5-6 kertaa ryhmäläisten toiveen mukaisesti. Suruyhmä kokoontuu suljettuna ryhmänä eli ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen ryhmään ei oteta uusia jäseniä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Sururyhmä on maksuton. Ryhmän kokoontumiset jatkuvat joulun yli keväälle. Sururyhmän vetäjinä toimivat seurakuntapastori Aleksi Parkkonen ja diakoni Anne Borén. Mikäli sururyhmä ei ole sinun tapasi käsitellä kohtaamaasi menetystä, voit varata ajan henkilökohtaista keskustelua varten siunauksen toimittaneen papin tai diakonin kanssa.

Sururyhmän ensimmäinen kokoontuminen seurakuntatalossa ke 27.11.2019 klo 18. Ilmoittautuminen diakoni Anne Borénille, p. 040 540 6738.