Joulupuukeräys tuo iloa ja valoa perheisiin

23.11.2019 13.56

Jouluun kuuluvat ilo, hyvän mielen jakaminen ja muista ihmisistä huolehtiminen. Sulkavan sosiaalitoimen ja seurakunnan diakoniatyön järjestämällä Joulupuukeräyksellä pyritään auttamaan vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria. Samalla keräykseen osallistuville tarjotaan mahdollisuus kokea antamisen iloa. Keräykseen voivat osallistua yksityisten henkilöiden lisäksi esimerkiksi yritykset ja yhdistykset.

Miten voin osallistua keräykseen?

Kunnanviraston toisessa kerroksessa sijaitsevassa Asiointipisteessä (ent. yhteispalvelupiste) on joulukuusi, jonka oksille on ripustettu perheiden antamia lasten ja nuorten joululahjatoiveita. Perheiden lahjatoiveet on kerätty sosiaalitoimen perheille lähettämillä lahjatoivelistoilla. Yksittäisen lahjatoiveen hinta on enintään 50 euroa. He, jotka haluavat osallistua Joulupuukeräykseen, voivat käydä hakemassa joulukuusesta tiistaista 3.12. lähtien sopivan lahjatoivekortin (tai useammankin) ja hankkia kortissa mainitun tuotteen. Lahjan ostaja voi tuoda lahjan paketoituna kuusesta ottamansa kortin kanssa Asiointipisteeseen. Kortti on tärkeä tuoda lahjapaketin mukana, jotta lahja voidaan toimittaa oikeaan osoitteeseen. Keräyksen päätyttyä sosiaalitoimi jakaa lahjat koteihin. Kortissa olevaa toivomusta on syytä noudattaa tarkoin, koska se on perheen antama toive, joka tuo ilon saajalleen. Joulupuukeräykseen osallistumalla voit antaa ja saada iloisen joulumielen.

Joulupuukeräys

• keräyksen aika 3.-11.12.2019
  • nouda lahjatoive virastotalon Asiointipisteestä
  • hanki uusi tai toiveen mukainen lahja. Yhden lahjatoiveen enimmäishinta on 50 euroa. Rahaa ei kerätä!
  • kiinnitä lahjatoivekortti pakettiin narulla (EI TEIPILLÄ). Näin tiedämme, mitä paketti sisältää ja mihin lahja on menossa
  • palauta paketoitu lahja Asiointipisteeseen (huom. aukioloajat)

Sydämellinen kiitos lahjastasi!

Sulkavan kunta ja Sulkavan seurakunta