Yhteistyöselvityksen loppuraportti on valmistunut

18.5.2020 15.19

Kirkkopalvelut ry:n kehittämiskonsultti Sami Lahtiluoman laatima Juvan, Puumalan ja Sulkavan seurakuntien yhteistyöselvityksen loppuraportti on valmistunut julkaistavaksi.

Juvan, Puumalan ja Sulkavan seurakunnat päättivät marras – joulukuussa 2019 toteuttaa talven ja kevään 2020 aikana selvitystyön seurakuntajaon muuttamisesta, yhteistyössä ja sitä korostaen. Mikäli liitos päätetään toteuttaa, varsinainen uusi organisaatio rakennetaan liitosneuvotteluissa.

Yhteenvetona konsultti Lahtiluoma esittää, että Juvan, Puumalan ja Sulkavan seurakunnat alkavat valmistella yhteistä aloitetta seurakuntajaon muutoksesta kirkkohallitukselle.

Asian käsittely jatkuu kaikkien kolmen seurakunnan kirkkoneuvostoissa 25.5. ja kirkkovaltuustot kokoontuvat keskiviikkona 3.6.2020 päättämään, jatketaanko seurakuntien liitosneuvotteluja.

Lue yhteistyöselvityksen loppuraportti tästä