Kuvassa Yhteisvastuukeräyksen punainen sydänlogo, jossa sydämen sisällä risti

Nyt on kiitoksen aika!

10.6.2020 18.42

Helmikuun alussa Yhteisvastuukeräystä avatessamme emme osanneet aavistaa, millainen kevät on edessä. Koronapandemia mutkisti keräyksen toteuttamista, koska sosiaalisia kontakteja piti taudin leviämisen estämiseksi kaikin tavoin välttää. Suurin osa kevääksi suunnitelluista Yhteisvastuukeräyksen tapahtumista ja tilaisuuksista jouduttiin perumaan. Kirkkolounas, Samoajien kirkkokonsertti, Tornion kaupunginteatterin vierailu, lipaskeräykset, torirokka ja moni muu tilaisuus jäi toteuttamatta. Vain kynttilänpäivän messu kirkkokahveineen, kolehdit kinkereillä ja tuhkakeskiviikon messussa sekä yhteisvastuulaulajaiset ehdittiin toteuttaa ennen kuin kaikki loppukeväälle suunnitellut tapahtumat piti perua. Tämä vaikutti hyvin paljon seurakuntamme keräystulokseen.

Tämä erilainen kevät, koronakevääksikin kutsuttu, jäänee mieliimme ajanjaksona, jona moni tunsi hätää omasta ja lähimmäisten hyvinvoinnista. Se toi mukanaan kuitenkin myös halun auttaa heitä, joiden hätä jää niin kovin helposti piiloon eikä näy uutisotsikoissa. Kaikkea sitä työtä, mitä on tehty lähimmäisten hyväksi, ei voi mitata rahassa. Olkoon jokainen lähimmäisen auttamiseksi tehty kädenojennuksesi Taivaallisen Isämme siunaama!

YV-keräys tuotti Sulkavalla 910 euroa.

SYDÄMELLINEN KIITOS TEILLE, ARKIENKELIT, jotka osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen halusitte olla luomassa toivoa ja hyvää mieltä lapsiperheisiin!