Sulkavan seurakunnan avustukset vähävaraisille

19.11.2020 18.19

Sulkavan seurakunnan jouluavustus vähävaraisille on haettavissa ti 1.12.2020 klo 12 mennessä. Avustusta voivat hakea Sulkavalla vakituisesti asuvat vähävaraiset lapsiperheet, pariskunnat ja yksin asuvat henkilöt. Avustus jaetaan osto-osoituksina paikallisiin elintarvikeliikkeisiin. Voit ladata hakemuslomakkeen alla olevasta linkistä.

Nouda hakemuslomake saatekirjeineen seurakuntatalon pääoven vieressä olevasta postilaatikosta tai tulosta se alla olevasta linkistä. Hakemus kannattaa täyttää huolella, koska vaillinaisesti täytettyjä hakemuksia ei huomioida. Hakemuksen mukaan ei tarvitse laittaa liitteitä, mutta tositteet tuloista, menoista ja veloista kannattaa varautua näyttämään pyydettäessä. Voit palauttaa täytetyn hakemuksen suljetussa kirjekuoressa seurakuntatalon pääoven vieressä olevaan LUKOLLISEEN postilaatikkoon tai tuoda sen seurakunnan taloustoimistoon (ma-ti klo 9-12) viimeistään ti 1.12. klo 12 mennessä.

Sulkavan seurakunta myöntää joulun ruoka-avustukset diakoniatyön käytössä olevien määrärahojen turvin. Jouluavustuksia on siis rajallinen määrä ja ne pyritään kohdentamaan hakemusten perusteella eniten apua tarvitseville. Avustuksen saajille ilmoitetaan kirjallisesti, sähköpostilla tai soittamalla viikolla 50. Lisätietoja ja tarvittaessa apua hakulomakkeen täyttöön antaa seurakunnan diakoni Anne Borén (puh. 040 540 6738).

Lataa avustuslomake tästä linkistä (PDF)