Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Anne Borén

Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti). Huom. koronaepidemian aikana diakoniavastaanotto ajanvarauksella. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä (laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi).

Jukka Laukkanen

Talouspäällikkö

Taloustoimisto on avoinna ma-ti klo 9-12.

Aleksi Parkkonen

Kasvatustyön seurakuntapastori
Vilkaharjuntie 1
58700 sulkava

Hanne-Maaria Rentola

Kirkkoherra

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017.

Hanna Simpanen

Olen paikalla yleensä maanantaista torstaihin 8-14.

Katja Suomalainen

vt. kanttori

Työskentelen osa-aikaisesti (50%). Työpäiväni ovat torstai, lauantai ja sunnuntai.