Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Anne Borén

Diakoni

Diakoniavastaanotto ajanvarauksella. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä, sovitaan tapaamisaika. Laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Erkki Kosonen

Pastori

Töissä 50 %, viikonloppupainotteisesti 1.1.-31.5. ja 1.8.-31.12.2022. Parhaiten tavoittaa sähköpostilla, sillä työpäivät ja -viikot vaihtelevat.

Hanne-Maaria Rentola

Töissä 1.6.2022 lähtien.

Hanna Simpanen

Paikalla yleensä maanantaista torstaihin 8-14.

Katja Suomalainen

vt. kanttori

Kanttori työskentelee osa-aikaisesti (50%) ja viikonloppupainotteisesti. Hän vastaa sähköposteihin ja puhelimeen työpäivinään. Toimitusten musiikkitoiveita voi välittää myös papin kautta.

Susanna Vihavainen

Kirkkoherra, vs.

Vakituinen kirkkoherra Hanne-Maaria Rentola palaa töihin 1.6.2022 p. 0400 253874, hanne-maaria.rentola@evl.fi