Diakoni

Päivystykset ilman ajanvarausta: ti - to klo 9-11 diakoniatoimistossa ja kerran kuukaudessa (kts. ajankohdat kirkollisista ilmoituksista) Lohirannan vanhustentalojen kerhohuoneessa (Lohirannantie 40, Lohilahti).

Talouspäällikkö

Taloustoimisto on avoinna ma-ti klo 9-12.

Kasvatustyön seurakuntapastori
Vilkaharjuntie 1
58700 sulkava

Kirkkoherra

Minuun saa yhteyden sähköpostilla, puhelimitse ja whatsapilla. Viikkovapaat on minulla yleensä maanantaisin ja tiistaisin. Kiireellisissä asioissa silloin voi kääntyä seurakuntapastori Aleksi Parkkosen tai diakoni Anne Borénin puoleen.

Olen aloittanut Sulkavan seurakunnan virkaa tekevänä kirkkoherrana 1.9.2016. Vakinaisen virkamääräyksen sain 1.8.2017 ja virkaanasettaminen oli Mikkelinpäivän messussa 1.10.2017. Sulkavalla olen asunut jo kymmenisen vuotta.

Olen paikalla yleensä maanantaista torstaihin 8-14.

vt. kanttori

Työskentelen osa-aikaisesti (50%). Työpäiväni ovat torstai, lauantai ja sunnuntai.